Ograničeni javni poziv za učešće u programu tehničke podrške za razvoj digitalnog marketinga

0
7153

Program jačanja kapaciteta ciljanih kompanija u oblasti digitalnog marketinga sprovodi se u okviru projekta „Digitalni marketing-nove perspektive“, koji je finansiran od strane Programa podrške Evropske unije razvoju opština – EU PRO.Projekat predviđa jačanje kapaciteta ARRA SEDA u oblasti pružanja profesionalnih usluga u digitalnom marketingu i brendiranju, kao i uvođenje nove usluge u skladu s potrebama MMSP-a u regionu.

Projekat će takođe podržati i MMSP kroz pružanje tehničke pomoći u izradi web stranica i upotrebi društvenih medija. Krajnji korisnici projekta su 106 kompanija, koje su osnovane uz pomoć različitih instrumenata finansijske i nefinansijske pomoći koje je realizovala ARRA SEDA od 2015 godine, i u koje posluju u proizvodnom i uslužnom sektoru na u region Jugozapadne Srbije.

Pravo na učešće u ovom javnom pozivu imaju mikro, mala i srednja preduzeća koja su osnovana uz pomoć različitih oblika finansijske i nefinansijske podrške koju RDA SEDA sprovodi od 2015. godine. Od 2015 godine, različitim oblicima finansijske i nefinansijske podrške koju sprovodi RDA SEDA osnovano je 106 malih i srednjih preduzeća u regionu Sandžaka.

Rok za prijavu za učešće u programu tehničke podrške za razvoj digitalnog marketinga otvoren je do 28. Avgusta 2020.godine do 15h.

Uslove konkursa, prijvani obrazac i kriterijume evaluacije možete preuzeti u nastavku:
v2 javni poziv_Digitalni Marketing-1 (1)
– v2_Kriterijumi za evaluaciju (1)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here