Doneta Konačna lista poslodavaca za dodelu subvenciju za zapošljavanje nezaposlenih lica iz teže zapošljivih grupa na novootvorenim radnim mestima

0
6270

Na osnovu člana člana 41. tačka 5. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta ,,Održive zajednice u Sandžaku – Od mere do karijere”, uzimajući u obzir pristigle prijave na Javni poziv za izbor poslodavaca za dodelu podrške za zapošljavanje na novootvorenim radnim mestima kroz dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorija teže zapošljivih sa posebnim naglaskom na povratnike, Rome i mlade do 30 godina, Komisija za izbor korisnika projekta ,,Održive zajednice u Sandžaku – Od mere do karijere”, na sednici održanoj 21.05.2020. godine, u prostorijama Regionalne razvojne agencije Sandžaka – SEDA u Novom Pazaru, donosi sledeću:
-Konačnu listu poslodavaca za dodelu subvenciju za zapošljavanje nezaposlenih lica iz teže zapošljivih grupa na novootvorenim radnim mestima.

Dokument možete preuzeti u nastavku:

Konacna lista – Poslodavci

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here