Ambasada SAD i “Spirit of America” obezbedili vatrogasnu opremu

0
10659

Stari prijatelji Novog Pazara, predstavnici neprofitne humanitarne organizacije Spirit of America sastali su se po drugi put sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i direktorom Regionalne Razvojne Agencije Sandžaka “SEDA”, Samirom Kačaporom.
Njihova poseta Gradu povodom doniranja opreme Vatrogasnoj službi, ovim sastankom je zaokružena na pravi način. Gradonačelnik Biševac je istakao da su razgovorima različite oblasti prepoznate kao potencijalna polja saradnje i da će trend podrške gradiu biti nastavljen.
“Ambasada Sjedinjenih Država i naša organizacija žele da pomognu svojim prijateljima na raznim poljima. Cilj nam je da vatrogasnu opremu koju poklanjamo, ovdašnja jedinica koristi na način da olakša ljudima rad na terenu i učini njihov posao bezbednijim. Zadovoljstvo mi je što saradnjujemo sa Gradom i Regionalnom razvojnom agencijom SEDA”, kazao je vojni ataše Ambasade Tomas Batler.

Direktor Regionalne razvojne agencije SEDA, Samir Kačapor, podsetio je da je saradnja sa organizacijom započela prošle godine, na inicijativu Kancelarije OEBS u Novom Pazaru.
Oprema donirana vatrogascima identifikovana je kao neophodna upravo od strane pripadnika Vatrogasne službe, i da je obezbeđena u rekordnom roku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here